Tenerife – fra shopping til strandliv

Tenerife er mer enn bare shopping og strandliv. Her er det nydelig natur og perfekt for en tur med leiebil over det høye landskapet. Derimot er det mange spennende destinasjoner hvor du garantert finner frem til den aktiviteten du selv ønsker, uavhnegig av om du ønsker strandliv, shopping eller ønsker å nyte naturen.

Den norske kirken ligger i området Playa de las Americas og Los Cristianos. Det er også her du finner strandpromenaden, Hard Rock Cafe og Casino. Santa Cruz er hovestaden der du kan la deg friste av gode restauranter og en lang gågate med utallige butikker. I Puerto del Cruz finner du også små koselige restauranter og uteliv.

Tenerife er den perfekte ferien for barnefamilier og du rekker faktisk gjennom ganske mye på en langhelg. Der to av de største temaparkene venter med masse god underholdning for hele familien. Loro Park og Siam Park er de to parkene som tiltrekker flest turister hver sesong. Dette er temaparker som er verdt et besøk. Om du tåler å gå side om side med mange andre turister er dette en perfekt aktivitet om du har barna med deg på tur.

Playa de los Americas er en nydelig by, der du både har strand og shopping om begge deler skulle friste. Velkjente Los Christianos ligger like ved.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..