Halloween feires på Fuerteventura

Om du er på Fuerteventura under Halloween-feiringen er det rart om du ikke får med deg feiringen. Selvsagt feires det i «byggefelt» fra dør- til dør, men du kan også delta i forbindelse med de ulike shoppingsentrene og utestedene som finnes i de små byene rundt omkring.

Kanariøyene.info er «stasjonert» på Fuerteventura, og har selvsagt deltatt på tre dagers halloween-feiring sammen med barna. Først var det halloween-feiring på skolen, deretter på aktiviteten etter skolen, dernest ikke minst på selveste Halloween – hvor feiringen foregikk i et av de største byggefeltene i Corralejo, der både egg og godteri selvsagt var i fokus. Ikke minst, var det kostyme og løping dag tre – der aktiviteter sto for tur, selv om det var skolefri grunnet allehelgensdag. Også mandag- er skolefri i kommunen hvor vi holder til. Fire dagers skolefri grunnet Halloween er vel ikke alle forunt.

Skulle du være på øya Fuerteventura under Halloween, kan du lett ta med deg det stiligste kostymet og få den oppmerksomheten du fortjener i Corralejo, nord på øya. Her finnes det flere utesteder som arrangerer halloween feiring for voksne. De er ganske så flinke til å kle seg ut, og du kan med stor suksess få hjelp av en profesjonell til både sminke og kostyme for å slå an i de glade «kanaris». Om du skulle ønske å feire med familie og barn, er det vanlig å kle barna ut, slik at de kan gå innom alle butikker og restauranter i hovedgaten i Corralejo. Spesielt er det godterier «å hente» i de ulike kjøpesentrene i byen. Det utendørs kjøpesenteret El Companario er et populært sted å bringe de utkledte barne slik at de kan få de godteriene de selvsagt fortjener. Det må bemerkes at det er flest italienere i denne byen, og at det derfor ikke nødvendigvis er en tradisjon i de byene hvor de innfødte spanjolene bor.

Ta gjerne kontakt med oss, og vi kan bistå deg med «reisetips» vedrørende halloween-feiring. Det er garantert feiringer på de andre øyene også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..